vineri, 22 iulie 2011

Seturi

Pandantivul si cercelusii sunt realizati manual din margelute de nisip bleu sidef,perle de cultura si accesorii argintii.Pretul este de 40 Ron.Pandantivul si cercelusii sunt realizati manual din perle de cultura bleu,trandafiri roz din rasina si accesorii argintii.Setul are pretul de 40 Ron.

Pandantivul si cercelusii sunt lucrati manual din margelute de nisip albe,trandafiri din rasina de culoarea alamei,sidef semipretios bleu si accesorii cuprate.40 Ron.
Pandantivul si cercelusii sunt lucrati manual din margalute de nisip bleu de dimensiuni mari,trandafiri roz din rasina si ccesorii cuprate.40 Ron.

Pandantivil si cercelusii sunt realizati manual si contin margele de nisip albe,trandafiri mov si accesorii cuprate.Pandantul are si o perla de cultura.40 Ron.
Pandantivul si cercelusii sunt lucrati manual din margelute de nisip mov inchis,trandafiri micuti de culoare verde si accesorii cuprate.Are pretul de 40 Ron.
Vandut Vandut
Setul costa 55 Ron si este realizat din sarma modelaj cuprata antioxidanta si urmatoarele pietre pretioase: rodonit,aventurin de 6 si 8 mm,unakite,margele de portelan torcoaz sferice,granat rotunjit mic,lapis pazuli si piatra soarelui naturala.O combinatie unica de culori:).

Vandut


Vandut Setul costa 40 Ron si este realizat din sarma de modelaj cuprata antioxidanta si pietre semipretioase turcoaz.Inelul este reglabil.(fara cercei).Vandut.
Vandut
Vandut

Vandut