miercuri, 9 octombrie 2013

Bratara Chaos


Bratarile sunt realizate din piele naturala, au inchidere din sarma modelat realizata manual,iar in centru sunt asezate haotic diverse pietre semipretioase,cristale ori accesorii metalice, apoi nuantate cu culori speciale pentru piele rezistente la apa si in timp.Sunt reglabile. Pretul pentru o bratara este de 28 de lei.
PS: Cea neagra e vanduta.

Plic Delicate


Plic realizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, se inchide cu capsa magnetica si este pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Are aplicatii din piele naturala, fiind niste floricele de asemenea pictate. Dimensiunile plicului sunt de 30/19/4 cm. Pretul este de 100 de lei,iar daca se doreste curelusa se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Plic Brown Horse


Plic realizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, se inchide cu capsa magnetica si este pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Dimensiunile plicului sunt de 32/21/4 cm. Pretul este de 120 de lei,iar daca se doreste curelusa se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Plic Beautiful Face VANDUT


Plic realizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, se inchide cu capsa magnetica si este pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Dimensiunile plicului sunt de 27/17/4 cm. Pretul este de 70 de lei,iar daca se doreste curelusa se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Plic White Horse

Plic realizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, se inchide cu capsa magnetica si este pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Dimensiunile plicului sunt de 30/21/4 cm. Pretul este de 100 de lei, iar daca se doreste curelusa se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Plic Floarea Soarelui

Plic realizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, se inchide cu capsa magnetica si este pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Dimensiunile plicului sunt de 30/19/4 cm. Pretul este de 90 de lei,iar daca se doreste curelusa se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Plic GardenPlic relizat din piele naturala,cusut exclusiv manual, nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil, capacul este dublat cu piele si se inchide cu capsa magnetica. Are aplicatii cu flori pictate in culori speciale pentru lucrul cu pielea, rezistente la apa si in timp. Dimesiunile plicului sunt de 30/20/4cm. Pretul este de 100 de lei. Daca se doreste curelusa,se mai adauga 15 lei la pretul deja afisat.

Targ de Sfanta Parascheva

       Vanityhandmade,va invita sa vizitati ,in perioada 11-13 octombrie 2013 (locatia Iulius Mall Iasi, orar 10-22, etaj 2 zona Karma, in fata scarilor rulante), mult asteptatul targ al artistilor,creatori de frumos si inedit,hand made!Va invit de asemenea sa "savurati" noile mele creatii in materie de plicuri/gentute cross-body precum si design-uri noi din sarma modelaj si nu numai! Cum nu am mai participat de ceva timp la un targ,stiu ca unii din clientii mei sunt nerabdatori sa ne intalnim la un asemenea eveniment,ca si mine de asemenea,cu fiecare din iubitorii creatiilor mele:)!
         

Plic Bambi

Plic din piele naturala, realizat si cusut exclusiv manual, pictat in culori speciale pentru lucrul cu pielea.Nu este captusit, are buzunarel intern pentru mobil si se inchide cu capsa magnetica. Dimensiunile acestuia sunt 28/17/3 cm. Pretul este de 80 de lei si include si curelusa.