miercuri, 30 ianuarie 2013

Bratara Fantasy- Vanityhandmade



Bratara Fantasy- Vanityhandmade

Bratara este realizata din sarma modelaj placata cu argint. In centru are o perla si pietre semipretioase jad. Este rezistenta la manevrari. Pentru o viata indelungata a produsului, este recomandat sa fie ferit de umezeala si transpiratie excesiva. Circumferinta bratarii este de 18 cm. Pret 50 de lei.VANDUT

Gentuta Julie - Vanityhandmade


Gentuta Julie - Vanityhandmade

Gentuta este realizata din piele naturala import Italia. Am pictat atat pe curelusele ce o inconjoara cat si pe laterale, cateva modele superbe, cu vopsea 3D speciala, rezistenta la apa si in timp. Are un lant atasat, forma de cilindru si urmatoarele dimensiuni: 26,5/9,5/ cu circumferinta de 27 cm.

Gentuta Upon Sun - Vanityhandmade


Gentuta Upon Sun - Vanityhandmade

Gentuta este realizata din piele naturala import Italia. Am pictat atat pe curelusele ce o inconjoara cat si pe laterale, cateva modele superbe, cu vopsea 3D speciala, rezistenta la apa si in timp. Are un lant atasat, forma de cilindru si urmatoarele dimensiuni: 26,5/9,5/ cu circumferinta de 27 cm. Pret 80 de lei.

Plic Garden - Vanityhandmade



Plic Garden - Vanityhandmade

Plic realizat din piele naturala, cu flori in diverse forme, din piele aurie si pictate.Are buzunarel intern pentru telefonul mobil si se inchide cu capsa magnetica.Dimensiunile plicului sunt 28/15/4 cm .Pret 80 de lei. Vandut.

Bratara DaisyM - Vanityhandmade




Bratara DaisyM - Vanityhandmade

Bratara realizata din sarma modelaj de cupru de doua dimensiuni, are in centrul ei, pe modelul putin abstract, asezate cristale fatetate de un verde smarald,maro metalizat si cateva elemente metalice cuprate. Circumferinta bratarii este de 19 cm. Pret 62 de lei.