marți, 11 decembrie 2012

Guler Christmas Flower

Gulerul este realizat din piele naturala si am pictat manual o floricica a Craciunului. Are la spate un lantisor pentru reglarea marimii. Pret 28 de lei.

Guler Butterfly


Guler din piele naturala,pictat in nuante vii de culori acrilice rezistente la apa si timp.Are un lantisor la spate pentru reglarea marimii. Pret 28 de lei.

Guler Simple Brown

Guler din piele naturala, cu tinte si lantisor la spate pentru reglarea marimii. Pret 25 de lei.Vandut.

Guler Pink Bow

Guleras din piele naturala intoarsa imprimata, cu o fundita din dantela roz si margelute de sticla cu folie de argint in interior.Are un lantisor la spate pentru reglarea marimii.Pret 28 de lei.

Guler Purple

Guler realizat din piele naturala intoarsa cu imprimeu.La mijlocul lui se afla o fundita fina din saten iar la spate are lantisor pentru reglarea dimensiunii. Pret 25 de lei.

Guler Star

Guler din piele naturala indigo(nuanta este putin mai inchisa in realitate), cu tinte in forma de stelute inconjurate cu vopsea maro 3D. Are lantisor pentru a putea fi reglata dupa bunul plac:). Pret 25 de lei.

Guler Leaf

Guleras din piele naturala cu imprimeu piele de sarpe,frumze din metal antichizat si tinte rotunde.Are lantisor la spate pentru a putea fi reglat dupa bunul plac:).Pret 25 de lei.Vandut.