miercuri, 11 ianuarie 2012

Pe langa accesoriile antichizate,pandantivul contine perlute de cultura si un superb trandafir din rasina albastru.30RON.Creatie proprie.

Am creat din accesorii antichizate,margelute de nisip mov si caboshon verde de dimensiuni mici acest set ce contine pandantiv si cercelusi.40RON.
Pe langa accesoriile antichizate,margelutele de nisip mov si trandafirasul mov,pandantivul are si o perluta de cultuta gri inchis.40RON setul.
Cercelusii si pandantivul contin trandafirasi din rasina roz si margelute de sticla bleu,pe langa accesoriile argintate.Creatie proprie.40RON.
Setul are o combinatie de culori vintaj...trandafir din rasina caramiziu,sidef semipretios bleu si margelute albe din nisip,toate asezate pe o baza de metal antichizat.Setul contine pandantiv si cercelusi.Creatie proprie.40 RON.

Set compus din cercelusi si pandantiv cu lant argintate.Contin trandafirasi din rasina roz si perlute de dimensiuni mici bleu sidef.Creatie personala.40RON.

Setul contine cercelusi cu perlute de cultura si pandantiv,care pe langa perluta contine si margelute de nisip bleu sidef,plus accesorii argintate.Modelul este creatie personala.40 RON.