miercuri, 26 septembrie 2012

Set cercei si inel

Un set elegant realizat din sarma modelaj suflata cu argint si pietre naturala semipretioase angelite si carneol.Pret 70 lei.In stoc mai e doar inelul la pretul de 35 lei.

Setul modelat din sarma cuprata madelaj,culoarea somon si cupru roscat, contine perle de cultura mov si turcoaz.Pret 70 de lei.
Cercelusii sunt modelati din sarma modelaj suflata cu argint,iar in centrul lor  se afla cate o piatra ametist in forma de lacrima si cristale mov fatetate.Pret 30 lei.
Cercei realizati din sarma modelaj cupru suflata cu argint si rosie iar in cetru lor se afla cate o piatra naturala semipretioasa onix pictata.Pret 30 lei.
Cercelusi realizati din sarma modelaj suflata cu argint si pietre naturale semipretioase lapis lazuli si jad rosu in forma bobului de orez precum si cristale rosii fetetate. Pret 30 de lei.
Cercei cu o forma nonconformista realizati din sarma modelaj suflata cu argint si in interiorul acestota am asezat pietre semipretioase de jad si carneol precum si cristale de diverse marimi si culori.Pret 30 lei.Vanduti.
Cercelusii dau senzazia unui felinar aprins datorita formei si cristalului galben din interior si sunt realizati din sarma modelaj de cupru in doua nuante.Pret 30 lei. Vanduti.