vineri, 29 martie 2013

Set Molly - Vanityhandmade

Setul este realizat din sarma modelaj nuantele somon si maro,din pietre semipretioase Golden Stone si turcuaz , compus din inel si cercei. Cercelusii sunt cu filet si contin dopuri de silicon. Pret 53 de lei.VANDUT

Inel Tear - Vanityhandmade

Inelul este realizat din sarma modelaj nunatele maro si somon,iar in centru are o piatra semipretioasa jad in forma de lacrima. Pret 25 de lei. VANDUT

Plic Peacock Feather - Vanityhandmade

Plicul este realizat din piele naturala cu insertii sclipicioase. Ca model, am pus 3 pene de paun cusute,apoi lipite, finalizate cu diverse pietre semipretioase prinse cu sarma si trecute printr-o baza metalica antichizata filigranata. Plicul nu este captusit, contine buzunar intern si se inchide cu capsa magnetica. Se poate atasa o curelusa din piele la cerere ,care va costa in plus 10 lei fata de pretul afisat. Dimensiunile acestuia sunt 27/16,5/5 cm. Pret 80 de lei.VANDUT

Plic Fower in Spring - VanityhandmadePlicul este realizat din piele naturala import Italia. Are pe capac multe flori realizate din piele naturala, precum si cativa bobocei pictati manual. Pictura este realizata in culori speciale,rezistente la apa si in tmp. Contine buzunarel intern pentru mobil si nu este captusit. Este cusuta manual cu ata speciala pentru piele. Dimensiunile plicului sunt 26/15/5 cm. Pret 90 de lei.VANDUT

Cercei Kira - Vanityhandmade REZERVAT

Cercei realizati din sarma modelaj culoarea somon si maro, contin in centru cate o piatra semipretioasa din jad verde lacrima. Au lungimea aproximativa de 7,5 cm. Pret 30 de lei.

Brosa Vintage 07 - Vanityhandmade

Brosa vintage confectionata din material textil, contine elemente metalice antichizate, cristale si piatra naturala jad rosu. Pret 20 de lei.

Brosa Vintage 06 - Vanityhandmade

Brosa vintage confectionata din material textil si dantela,pictata manual in culori speciale rezistente la apa si in timp, contine elemente metalice argintii si perle de sticla. Pret 20 de lei.

Brosa Vintage 05 - Vanityhandmade

Brosa vintage confectionata din material textil , elemente metalice argintii si o perla de sticla cu aspect de gheata. Pret 20 de lei.

Brosa Vintage 04 - Vanityhandmade

Brosa cinfectionata din materiale textile, pictata in culori speciale rezistente la apa si in timp, contine elemente metalice antichizate si cristale fatetate. Pret 20 de lei.

Brosa Vintage 03 - Vanityhandmade

Brosa vintage confectionata din materiale textile, pictata, cu elemente metalice antichizate si perla de cultura. Pret 20 de lei.

Brosa Vintage 02 - Vanityhandmade

Brosa vintage din materiale textile pictate manual in culori speciale rezistente la apa si in timp, aplicate pe o baza metalica nuanta gun metal, cristale si piatra naturala torcoaz. Pret 20 de lei. 

Brosa Vintage 01 - Vanityhandmade

Brosa vintage din materiale textile pictale manual in culori speciale rezistente la apa si in timp, cu elemente metalice antichizate si cristale. Pret 20 de lei.