luni, 22 octombrie 2012

Plic Frunza Cazatoare


Gentuta plic realizata din piele naturala import Italia,pictata manual cu tema de toamna.Culorile folosite sunt acrilice,deci rezistente la apa si in timp.In interiorul ei se gaseste un buzunarel pentru telefonul mobil.Are lant pentru a fi purtata si pe umar(la cerere se poate pune curelusa din pilele).75 lei.Vandut.

Plic Mac Muzical

Geanta plic,realizata din piele naturala import Italia,pictata manual,colorile fiind acrilice,deci rezistente la apa.In interiorul gentii exista un buzunarel pentru telefonul mobil.Are lant sa poata fi purtata si pe umar(se poate pune curelusa din piele la cerere) si se inchide cu capsa magnetica.75 de lei.Vandut.

Cercei Veseli

Cercei realizati din sarma modelaj cuprata si maro,avand in centru lor o multitudine de culori puse in valoare de pietrele semipretioase,cristale si perle.30 de lei.Vanduti.

Cercei Panza de Paianjen

Cercei realizati din sarma modelaj suflata cu argint si sarma neagra,perle Preciosa,cristale grena si verde smarald.30 de lei.

Cercei Lacrima Pura

Cercelusi realizati din sarma modelaj suflata cu argint,cristale negre fatetate si 2 lacrimi din sticla albastra.30 de lei.Vanduti.

Cercei Lacrima Neagra

Cercelusiii sunt realizati din sarma modelaj somon si sarma placata cu aur.In interiorul lor au cate un cristal negru fatetat in forma de lacrima.30 de lei.Vanduti.

Cercei Muzicali

Cercelusi realizati din sarma modelaj suflata cu argint si pietre naturala semipretioase din turcoaz si jad rosu.30 de lei.

Cercei Elisabeta

Cercelusi realizati din sarma modelaj placata cu argint,perle de cultura roz pal si perlute gri de sticla.30 de lei.

Cercei ”Turcoaz patat”

Cercelusii sunt realizati din sarma modelaj placata cu argint si piatra semipretioasa naturala,turcoaz.30 de lei.Vanduti.

Cercei ”Ochi de pisica”

Cercelusi realizati din sarma modelaj neagra si piatra naturala semipretioasa.30 lei.Vanduti.

Cercei Soare!

Cercelusi realizati din sarma modelaj in forma unui soare,cu perle de cultura roz pal si cate o perluta de sticla gri,in centru.30 de lei.