joi, 29 martie 2012

Macusori de organta,cristale negre si rosii ca macul de primavara,organta neagra;din eceste elemente este creat acest seducator set (colier si cercelusi), care completeaza perfect o tinuta senzuala punand in evidenta feminitatea.Pretul este de 45 Ron.
Din floricele crosetate si perlute de sticla mov de doua dimensiuni,prinse de o pambliga organta in aceeasi nuanta am creat un colier al primaverii:).Si bineinteles l-am completat si cu o pereche de cercelusi.Setul are pretul de 40 lei.
Setul e format din perlute de sticla grena si roz,pamblica din saten si la capete are un  modelas din sarma modelaj sufleta cu argint.Pretul este de 40 lei.
cercelusii contin o floricica crosetata,pamblica din saten,si cristale in doua nuante,formand un contrast atragator:).Pretul este de 15 lei.
Setul este compus din inelus si cercei si au pietre semipretioase granat si frunzulita cristal,pe baze din bronz antichizat.Pretul este de 28 lei pe set.
Inelul contine pietre semipretioase,ametist si cuart roz,organta,cristale si o perluta din sticla,toate acestea sunt cusute cu fir de guta pe o baza de inel din bronz antichizat.Vandut.
Inelul contine mai multe pietre semipretioase,margalute de nisit diverse culori si cristale.Pretul este de 20 de lei.